Boligen

Boliginformation er hentet fra Fremtidens Plejehjems tidligere hjemmeside. Vi garanterer ikke at boligbeskrivelsen er tilsvarende de nuværende plejeboliger på plejehjemmet.

2-rums bolig, boligareal:

73 boliger: Boligens bruttoareal udgør 79 m2 (inkl. boligfællesareal m.v.)

2 boliger: Boligens bruttoareal udgør 89 m2 (inkl. boligfællesareal m.v.)

Husleje:
Lejlighed 79 m2: Husleje pr. måned 7.530,- kr.
Indskud: 37.500,- kr.

Lejlighed 89 m2: Husleje pr. måned: 8.240,- kr.
Indskud: 40.700,- kr.

Hertil kommer forbrug af vand, varme samt el.

Med hensyn til boligydelse henvises til Udbetaling Danmark på telefon 7012 8063 og for udregning af boligydelsen henvises til borger.dk/boligstoette.

Boligens indretning:

Boligen består af hhv. entre/køkkenniche, opholdsstue, soveværelse, bad/toilet samt et depotrum med indbygget hyldesystem og værdiboks.

Opholdstuen og soveværelset har installeret et gulvsensorsystem. Det vil sige, at der under det almindelige gulv ligger en række trygfølsomme sensorer som kan registrere eksempelvist fald, hvorefter plejepersonalet via software gives besked herom. Systemet er usynligt, og derfor ikke til besvær for beboeren.

Soveværelset og badeværelset har monteret et lofthejsesystem, der skal sikre et effektivt, komfortabelt og sikkert løft, hvis beboeren har brug for at blive forflyttet. Ved lofthejsesystemet holdes gulvet frit, og dets forskellige mekaniske dele er diskret monteret i loftet. I soveværelset er der opsat et to-fløjet garderobeskab.

Badeværelset har et toilet med vaske- og tørrefunktion, samt en vaskesøjle med tørretumbler.

Det er muligt, at fjernbetjene lys via tablet-PC, som også anvendes til andre formål.

bolig