Fremtidens Plejehjem er klar til de nye medarbejdere

Torsdag d. 02.01.14 møder godt 50 medarbejdere for første gang ind på deres nye arbejdsplads Fremtidens Plejehjem. Over de kommende tre uger skal de møde ledelsen, lære hinanden at kende som kollegaer, bevæge sig rundt i huset, og ikke mindst modtage undervisning.  

 

FP

(Foyer Fremtidens Plejehjem)

De første beboere flytter først ind d. 15. januar 2014, men medarbejderne vil allerede nu modtage undervisning inden for forskellige områder som skal medvirke til at udvikle deres kompetencer yderligere og dermed klæde dem endnu bedre på til at være medarbejdere på Fremtidens Plejehjem.

 

FP billede2

(Hovedindgangen Fremtidens Plejehjem)

Undervisningen vil veksle mellem teori, praksis og forskellige workshops b.la. vedrørende konceptet Fremtidens Plejehjem, teambuilding og de forskellige velfærdsteknologier som findes på Fremtidens Plejehjem, eks. et trykfølsomt gulv, der kan registrere hvis beboeren falder og som efterfølgende giver medarbejderne besked om hændelsen.

Undervisningen varetages i samarbejde med konsulenter fra uddannelsesinstitutionerne UCN og SOSU Nord, leverandører til Fremtidens Plejehjem, såvel som medarbejdere fra Ældre- og Handicapforvaltningen.