Regentparret besøgte Fremtidens Plejehjem

Onsdag den 18. juni aflagde Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Hans Kongelige Højhed Prins Henrik besøg på Fremtidens Plejehjem som en del af Regentparrets årlige sommertogt med Kongeskibet Dannebrog.

Udviklingschef Lars Nøhr og Konsulent Bent Sørensen bød Regentparret velkommen til Fremtidens Plejehjem på den røde løber.

Indenfor ventede beboer Helle Thorup Flindt der i dagens festlige anledning overrakte en buket blomster til Majestæten. Herefter blev Regentparret ledsaget til foyeren, hvor de blev præsenteret for Rådmand Thomas Krarup og Direktør Jan Nielsen.

Regent Helle

(Beboer Helle Thorup Flindt hilser på Majestæten og Prinsgemalen og overrækker blomster) 

Uviklingschef Lars Nøhr viste efterfølgende dele af huset frem for Regentparret. Regentparret blev bl.a. forevist orangeriet med blomsterbinding for beboere og biblioteket hvor plejehjemmets læsegruppe var samlet.

Regent Lars

(Udviklingschef Lars Nøhr viser Regentparret rundt på Fremtidens Plejehjem, i midten ses Borgmester Thomas Kastrup Larsen)

I biblioteket overrakte beboer Jørgen Christensen endvidere en gave til Regentparret – en bog der handler om tilblivelseshistorien bag og dagligdagen på Fremtidens Plejehjem.  

Regentparret aflagde også besøg hos beboere i deres lejlighed. Først - og spontant - fik den 100-årige Nete Ejlertsen besøg, dernæst besøgte hendes Majestæt Ingrid Thomsen og Prinsgemalen besøgte Henning Christensen – der således fik mulighed for at fortælle Regentparret om livet på plejehjemmet.  

Herefter fortsatte besøget på Victors Madhus, hvor der blev serveret lagkage og kaffe for Regentparret og husets beboere i anledning af Prinsgemalens fødselsdag der fandt sted tidligere i denne måned.     

Arrangementet i restauranten markerede samtidigt afslutningen på Majestæten og Prinsegemalens besøg på Fremtidens Plejehjem. Og beboere og medarbejdere kan således nu se tilbage på en festlig og minderig dag.