Restaurant på Fremtidens Plejehjem

Nørresundby Boligselskab og Fam. Bühlmann underskrev fredag d. 30. september en kontrakt vedr. drift af restauranten på Fremtidens Plejehjem.

Restauranten skal levere mad til plejehjemmets beboere og derudover fungere som et samlingssted for for den nye bydel ved havnefronten i Nørresundby og Aalborg i øvrigt. Familien Bühlmann er 3. generation, som driver det kendte Scheelsminde.

Familien driver desuden Herregården Nørre Vosborg, Hjorths Badehotel i Kandestederne samt den gamle købmandsgård Svalegården i Hasseris. Derudover har de en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.

Familien Bühlmann har ansat Steffen Olesen som daglig leder af det nye spisested på Fremtidens Plejehjem. Han fortæller:

”Det er en helt ny måde at tænke spisested på, vi her præsenterer. Det er aldrig set før i Danmark. Hvor et traditionelt restaurantbesøg er noget, man planlægger lang tid i forvejen, byder det nye koncept gæsterne ind direkte fra gaden. Her kan de - lige fra frokosttid til sen aften - bestille og få deres mad lynhurtigt, spise den på stedet eller tage den med hjem”.

 

FP restaurant

Fra venstre mod højre køkkenchef Steffen Olesen, direktør Danni Bülmann og direktør Lars H. Emborg Nørresundby Boligselskab nyder et glas champagne efter underskrivningen af lejekontrakten.