Tag med på rejse i Aalborg og Nørresundby fra fortid til nutid

Fremtidens Plejehjem har i samarbejde med Aalborg Bibliotekerne og Aalborg Stadsarkiv slået dørene op et nyt tilbud for alle borgere.

RotundeB 

 Sanserne stimuleres når fremtiden møder fortiden

I foyeren på Fremtidens Plejehjem er der opsat en rotunde med storskærm, touchskærm, højtalere til lydspots, billeder, brochurer og bøger.

Beboerne og andre interesserede inviteres med på en digital rejse i Aalborg og omegn fra fortid til nutid. Overskriften er ”Aalborg og Nørresundby før og nu”. Det første tema er ”Det industrielle Aalborg”.

RotundeA 

Interessen for det lokale stimuleres via appetitvækkere i form af lyd- og skærmspots, som også kan inspirere til at dykke ned i flere af bibliotekets tilbud som f.eks. Filmstriben, eReolen og HistorieAalborgs website.  Har man brug for hjælp til at komme i gang, ligger den bemandede IT-café/SeniorDigital i en anden rotunde få meter væk.

RotundeC 

Sundheds- og Kulturforvaltningen samt Ældre- og Handicapforvaltningen har sammen bevilget et engangsbeløb på 200.000 kr. til etablering af tilbuddet. Tilbuddet er tilrettelagt i et tæt samarbejde mellem Fremtidens Plejehjem, Ældre- og Handicapforvaltningen, SeniorDigital, HistorieAalborg, Aalborg Stadsarkiv og Aalborg Bibliotekerne.