3 måder du kan blive mere innovativ på

3 måder du kan blive mere innovativ på

Har du et ønske om at blive mere kreativ og innovativ, kan det være, at vi her kan hjælpe dig på rette vej.

 

Det behøver ikke at være svært at være innovativ. Men hvis det ikke er noget, du søger eller træner, er det klart, at det bliver en større udfordring for dig at komme med nye og gode idéer.

 

Med disse tre tips bør det blive nemmere for dig at blive mere kreativ og innovativ i din hverdag.

Prøv nye ting

For det første kan det være en rigtig god idé at prøve en masse nye ting. Jo flere forskellige ting du prøver, desto mere udvider du også din horisont. Samtidig får du en masse nye inputs, som gør det nemmere for dig at se nye sammenhænge, som i sidste ende kan lede til nye idéer.

 

Du ser det eksempelvis i et køkken. Kender du kun til få råvarer og ingredienser, er det svært at lave mange forskellige og nye retter. Men har du udvidet dit kendskab, og kender du til stort set alle grøntsager, krydderier og ingredienser, har du meget større mulighed for at sammensætte tusindvis af forskellige retter.

Snak med nye mennesker

Dernæst kan det være en god idé at snakke med en masse nye mennesker. For det første er det bare godt at lære en masse mennesker at kende og udvide sit netværk. Dernæst kan du hente en masse inspiration ved at snakke med nye mennesker, som du kan bruge i din innovative proces.

 

Måske får du lige en idé der, en tanke her, og pludselig kommer der en ny og innovativ idé i dit hoved, fordi du har snakket med tre forskellige mennesker i løbet af en dag, som alle har bevidst eller ubevidst har gjort noget, der har sat din kreative proces i gang.

 

Er du kreativ nok til at lave hjemmeside, så download dansk WordPress her.

Træn din evne til at finde på idéer

Sidst, men ikke mindst, kan det være en rigtig god idé at øve dig i at komme på idéer.

 

Derfor kan det være en god idé at sætte dig ned hver eneste dag og finde på 10 nye idéer til et eller andet.

 

Jo mere du træner din idé muskel, desto nemmere bliver det også for dig at komme på nye idéer hele tiden. Du vil kunne mærke forskel efter bare 30 dage, hvis du gør dette hver eneste dag.