Sundhed og innovation mødes: Nu kan vi snart teste derhjemme

Vidste du, at du ikke behøver at blive testet hos lægen, for at finde ud af om du har klamydia? Du kan nemlig bare bestille en test til hjemmet! Dette er utroligt nemt og effektivt, og du undgår en masse bøvl med at bestille tid, vente på svar fra lægen og meget mere.

 

På denne måde kan du selv holde styr på hvornår du tager testen, og du har direkte adgang til resultatet. Læs mere om, hvorfor du skal teste dig hjemme!

Det kan være rart at være privat

Når det omhandler vores sexliv, kønsdele og ikke mindst sygdomme i den forbindelse, så kan det for mange være rart at holde nogle ting for sig selv. Måske ønsker du ikke at støde ind i en kollega eller en gammel folkeskoleven ved lægen, imens du sidder og venter på en klamydiaundersøgelse.

 

Køb i stedet en klamydiatest som du kan tage mens du er alene hjemme, og kan være helt i fred for nysgerrige blikke og kommentarer. Husk at 75% af alle kvinder med klamydia ikke kan føle symptomer, og derfor ikke er bevidste om, at de er smittede med sygdommen. Det er altså vigtigt at du bliver testet en gang imellem, da sygdommen kan have konsekvenser for dit helbred. Selvom det er en relativt almindelig sygdom, har den stadig sine bagsider, så husk at være opmærksom på det.

 

Gør det nemt for dig selv ved at købe dine tests online. Som kvinde får svar indenfor blot 20 minutter på, om du er smittet med klamydia. Som mand skal dit testsvar behandles ved et laboratorie, og man får svar indenfor 24-28 timer.

Du kan bruge kondomer for at sikre dig selv mod klamydia.

Den altafgørende test

Udover klamydiatesten er der jo også graviditetstesten, som indimellem også skal tages – især hvis du har haft samleje uden prævention, eller har mistanke om, at dig eller din partner kunne være gravid. Med nogle graviditetsteste kan man få et svar allerede 8 dage efter det pågældende samleje.

 

Det er altså supernemt at købe en test med hjem, og selv finde frem til resultatet. En graviditetstest er nem at afløse, og viser svaret efter få minutter. Om end du håber på en positiv eller negativ test, så skal du i hvert fald nok få svaret hurtigt, så du kan forholde dig til det.

 

Køb din næste test online for et let og privat forløb.