Bedste kontorstole til dårlig ryg – Stor guide

Bedst i test på lændestøtte!

 

Ergo-Free Kontorstol

 

 

Når du skal på jagt efter den mest optimale lændestøtte, skal du kigge efter den kontorstol der har flest justeringsmuligheder. Ergo-Free kontorstolen er udstyret med en lændestøtte der kan placeres i syv forskellige positioner, så du altid får den mest optimale support til din krop.

 

Køb din Ergo-Free kontorstol her

 

Ergo-Soul Kontorstol

 

 

Yderst fleksibel og mærkbar lændestøtte, med Ergo-Soul kontorstol. Døjer du med lændesmerter, vil vi anbefale vores Ergo-Soul kontorstol, da den har en SYNCHRO-mekanisme der giver kroppen den lændestøtte og support den har brug for.

 

Køb din Ergo-Soul kontorstol her

 

Bedst i test på nakkestøtte!

 

Ergo-Lifestyle Kontorstol

 

 

Vores Ergo-Lifestyle kontorstol tilbyder en optimal nakkestøtte som kan justeres således at den passer perfekt til din nakke. Det er vigtigt hvis du er på jagt efter en kontorstol, med en god nakkestøtte at, det er muligt at justere på nakkestøtten så den passer perfekt til din nakke.

 

Køb din Ergo-Lifestyle kontorstol her

 

Ergo-Hero Kontorstol

 

 

Ergo-Hero er udstyret med en nakkestøtte der også er fremstillet i netmateriale, som ikke mindst giver en optimal nakkestøtte men også en luftig og åndbar nakkestøtte, så du får optimal åndbarhed i løbet af en lang arbejdsdag.

 

Køb din Ergo-Hero kontorstol her

 

Bedst i test på siddekomfort!

 

Ergo-Choice Kontorstol

 

Løft din siddekomfort til helt nye højder, med vores Ergo-Choice kontorstol. Kontorstolen er bygget på SYNCHRON-teknologien, hvilket betyder du altid har fuld kontakt med stoleryggen når du sidder og arbejder på stolen.

 

Køb din Ergo-Choice kontorstol her

 

Elfin Kontorstol

 

Det ergonomiske og bløde sæde vi har på vores Elfin kontorstol, er muligt at justere til så det passer perfekt til dig og din krop. Justerings mulighederne er mange, med Elfin kontorstolen og vi vil med glæde vise dig hvordan du justerer siddehøjden, ryggen, armlænet eller nakkestøtten – Du er altid velkommen til at, komme forbi vores showroom i København.

 

Køb din Elfin kontorstol her

 

Bedst i test på lændestøtte, nakkestøtte og siddekomfort!

 

Canadian Ergo 04 

 

Canadian Ergo 04 anses for at være en af, de bedste kontorstole du kan, købe på markedet i dag. Med en kombination af forskellige justeringsmuligheder, ekstra nakkestøtte, lændestøtte og bløde armlæn, er Canadian Ergo 04 en kontorstol der med sikkerhed vil opfylde alle dine behov for en god, komfortabel og ergonomisk kontorstol.

 

Køb din Canadian Ergo 04 kontorstol her

 

ErgoTech 300 – Fokus på ergonomi

 

 

 

Vores ErgoTech 300 er en stol, hvor du har mulighed for at justere på alle stolens funktioner, sæde, ryg højde, armlænet, gyngefunktionen, sikkerhedslås til hjulene og meget mere.

Det flotte og ergonomiske design, giver dig rig mulighed for at justere stolen til så den passer perfekt til din krop.

 

Køb din ErgoTech 300 kontorstol her!