Undgå at blive syg – klæd dig ordentligt på i overgangen fra sommer til vinter

Overgangen fra sommer til vinter er for mange forbundet med et kortere eller længere periode hjemme i sengen under dynen. Mange risikerer at blive syge grundet et skift i vejret. Vi har lige vænnet os til det varme og lækre vejr, og at vi ikke behøver nær så meget tøj på kroppen. Dog kommer efteråret altid snigende, og selvom det er en tid, hvor det endnu ikke er helt koldt, så er det altså heller ikke længere varmt udenfor.

Varmere tøj er et must

Selvom det tidlige efterår måske ikke føles specielt koldt, så er det altså stadig vigtigt at blive klædt ordentligt på, så du ikke risikerer at blive syg. Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt med vinterjakker, huer og handsker endnu, men der er mange andre ting, du kan gøre, for at klæde dig lidt varmere på. Nogle få justeringer såsom et par strømpebukser eller gode nylonstrømper under kjolen i stedet for bare ben er et skridt i den rigtige retning. Det er også altid en god idé at have en ekstra varm trøje med i tasken, til hvis du skulle ende med at blive kold. Det er i hvert fald vigtigt, at man ikke undervurderer temperaturskiftene.

Vigtigt med gode sokker og strømper

Noget af det vigtigste, når det kommer til påklædning, er sokker og strømper. Det er ekstremt vigtigt at holde fødderne varme og sørge for, at de ikke bliver kolde, hvis du vil undgå at blive syg. I starten af efteråret er det måske lige tidligt nok med tykke uldsokker. Du kan derimod benytte dig af de populære og smarte bambus strømper. De er bløde og meget behagelige at have på grundet de smarte bambusfibre. Det er en rigtig god overgangssok, som du med fordel kan bruge i løbet af det kølige efterår.