Det er sundt at få ryddet op og skilt sig af med ting

Vi kender det alle sammen; man bor i sit hjem, og pludselig går det op for en, hvor ufatteligt mange ting man rent faktisk har. Det nemmeste i hele verden er at smide ting ud, men det er der slet ingen grund til. ”One man’s trash is another man’s treasure” lyder ordsproget på Engelsk, og det passer altså også her i Danmark. Man kan, uden at vide det, faktisk sidde på rigtig meget ”guld”, som mange andre ville have brug af og med glæde ville købe.

Hvad skal man starte med at sælge?

Der er nogen ting du har i dit hjem, som du kan sætte til salg, og lynhurtigt få solgt. Vidste du for eksempel, at det er ret nemt at sælge porcelæn online? Det går simpelthen som smør på lunt brød! Det har aldrig været mere populært at købe porcelæn, og du kan derfor med fordel sælge porcelænet du bare har liggende, og som du alligevel aldrig bruger.

Hvordan sælger man bedst porcelænet?

Der er groft ridset op to måder at gøre det på. Den ene måde er at finde et firma, som køber dit porcelæn. De søger nemlig altid mere porcelæn de kan købe, og ofte endda både nye og gamle stel. Det er derfor ligegyldigt om du har bedstemors gamle porcelæn, eller om det er noget nyt du har fået i en firmagave, som du alligevel ikke har tænkt dig at bruge. Den anden måde at du kan sælge porcelænet på, er via loppemarkeder, både fysisk og online. Der er mange der dagligt søger efter nyt porcelæn online, og du kan derfor forvente, at det hurtigt vil blive solgt af dem der samler. Sælg porcelæn, hvis du vil forsøge at tjene lidt ekstra.

Er det alt porcelæn der er populært?

Ligesom med alt andet, så vil der være mærker og stel der er mere populært end andet. Nogen af de dyre mærker, som folk på sociale medier elsker at vise frem, vil naturligvis være mere eftertragtet end andet. Dog skal man ikke slås ud, hvis man ligger inde med et gammelt stel. Så længe du ved hvad det er for noget porcelæn du vil sælge, så vil dem der leder efter det lynhurtigt finde det, og slå til! Du skal derfor ikke bare kigge på dit porcelæn derhjemme og tænke ”Jeg får aldrig det porcelæn solgt!” så skal du bare vente i spænding på alle dem, der enormt gerne vil købe det af dig!