Få et flot smil med Invisalign

Nåede du aldrig at få rettet dine tænder hos skoletandlægen som barn? Og er du i dag ked af, hvordan dit smil ser ud, når du smiler med tænderne?

Der er ingen grund til at være ked af det. Takket være moderne teknologi er det i dag muligt at få rettet sine tænder på en mere skånsom metode end de traditionelle togskinner, som du kender fra skoletandlægen.

I dag har du mulighed for at få rettet dine tænder med Invisalign – en usynlig bøjle, der skal bruges i en periode på mellem 3 og 18 måneder (afhængig af, hvor skæve tænderne er til at starte med).

Tandlægerne i Centrum står klar til at hjælpe dig med at få smilet tilbage med et personligt tandreguleringsforløb med Invisalign.

 

Hvad er en Invisalign bøjle?

Invisalign er en usynlig bøjle, som består af et sæt gennemsigtige og fleksible plastskinner.

Disse skinner er specielt designet til den person, som skal bære skinnerne og bruges i en uge af gangen. Hver uge får man udleveret et nyt sæt plastskinner, som er en lille smule anderledes end det forrige sæt. Derved vil tænderne lige så stille blive reguleret uden nogen form for smerte eller de helt store justeringer.

Det gør ikke ondt at bære skinnerne. Dog kan du godt mærke en smule spænding i tænderne, når du bærer dem, men det vænner man sig hurtigt til. Derudover er der ingen ubehag forbundet med skinnerne. Dog skal de altid tages ud, når du spiser.

 

Få et personligt tandreguleringsforløb hos professionel tandlæge

Hos Tandlægerne i Centrum – en billig tandlæge i Vejle – kan du få lavet et skræddersyet tandreguleringsforløb med Invisalign. Forløbet bliver tilpasset dig og giver dig muligheden for at få et flot smil på bare 3-18 måneder.

Behandlingsforløbet foregår typisk på denne måde (hvis du bliver godkendt til behandling ved forundersøgelsen):

  1. Der laves aftryk af dine tænder

Inden behandling påbegyndes laves et aftryk af dine tænder, der tages fotos af dit ansigt, samt et panorama røntgenbillede. Alle informationerne bliver sendt til Invisalign i USA, som laver en 3D model af dine tænder.

  1. Du bliver godkendt til behandling

Efter et par uger bliver du præsenteret for en 3D-film, som tydeligt viser, hvilken udvikling dine tænder skal igennem. Her vil du også komme til at se slutresultatet. Du får også her at vide, hvor lang en behandling, du skal igennem, og hvad det kommer til at koste.

  1. Udlevering af skinner

Invisalign i USA har nu produceret de skinner, som du skal bruge gennem behandlingen. Skinnerne skal skiftes ud ugentligt, og du kommer til kontrol én gang om måneden.

  1. Afslutning på tandreguleringsforløbet

Når du har været igennem alle dine skinner møder du op hos tandlægen, som sammen med dig ser på det endelige resultat. Dit nye tandsæt er permanent og kræver ikke flere justeringer.