En sko der støtter – New Balance 550

En af de mest oversete grunde til, at man oplever daglige smerter i ryg og ben, er fodtøj. Fodtøj er altafgørende for, hvordan vores krop kan affjedre, når vi bevæger os rundt i dagligdagen. Selvom mange i dag sidder på kontorer, bevæger vi os fortsat hver dag. Selv på korte distance kan man opleve at få smerter i ben, fødder og ryg, hvis man ikke går i det rigtige fodtøj. Mange har faktisk forskellige bygningsfejl i fødderne. Ved nogle er det meget tydeligt ved, at man går indad eller udad på fodpladen. Andre får ligtorne, fordi trykket er ulige fordelt på foden. Men mange er slet ikke bevidste om de bygningsfejl, som de har. De lever hver dag uden at vide, at de belaster deres krop unødigt meget. Finder man først ud af, at man har en form for bygningsfejl, bør man gøre noget ved det. Selvom man bliver opfordret af læger, er der dog mange, som ikke får gjort noget ved det. Måske fordi de er af den overbevisning, at det er for dyrt. Eller at de sko, som man kan få, der rent faktisk gør en forskel, er for grimme. Men det findes der løsninger for. 

 

Indlæg til sko

Det er muligt at få undersøgt sin fod nærmere, få taget aftryk af den og derefter få lavet en specialsål. Fordi denne sål er lave ud fra lige præcis ens egen fod, vil den give den helt perfekte støtte. På den måde kan man altså undgå, at fejlene forværres, eller at man skal lide med daglige smerter. Med et sådant indlæg kan man sætte det ned i sine New Balance 550, og så kan ingen se, at man går rundt med speciallavede såler. 

 

En god sko til dem, som ikke har bygningsfejl

Men lige netop New Balance 550 er faktisk også en god sko til alle dem, som ikke har nogen bygningsfejl. New Balance 550 er nemlig lavet så den giver god støtte i svangen, samtidig med at den sidder godt fast på foden. Der er altså ikke nogen risiko for at vrikke rundt, hvis du trækker i New Balance 550. Mange er af den opfattelse, at godt fodtøj er grimt fodtøj. Men i virkeligheden har mange af de store brands meget fokus på at designe sneakers, som både ser godt ud, men også med høj komfort. Her er New Balance 550 et meget godt eksempel. New Balance 550 har nemlig fået klassikerstatus blandt sneakerheads, og det er uden, at den går på kompromis med komfort. Den har stadig sit sporty look, samtidig med at man sagtens kan gå med dem en hel dag, uden at få smerter i ben, fødder og ryg.