Hjælpemidler i gave til ældre

Hvis du skal finde en god gave til bedstemor, farfar eller anden senior, hvorfor ikke give noget praktisk til hverdagen? Noget der kan bruges på daglig basis kan være alt fra hobby ting, kaffemaskine og lignede. Men også hjælpemidler kan være det helt rigtige.

hjælpemidler i gave til ældre kan høje livskvaliteten. Og som gaveide finder du mange forskellige ting og priser alt afhængig af behov. Helt ligesom ideerne kan varier alt efter modtager eller modtagere. Hvor du også med fordel kan finde inspiration i de personlige eller sølvbryllupsgaver på Gavekom her.

Stokke

Hvis bedstemor eller bedstefar måske har slidt hofte og knæ efter et langt liv, kan en stok være en praktisk og ganske dejlig ting til hverdagen. Du finder både foldbare, almindelige og vandrestave typer som stokke.

En foldbar stok i aluminium giver et let redskab der kan pakkes ned i tasken eller andet, når der køres bus, siddes rundt om bordet eller andet.

Rollator

En rollator er en noget dyre gaveide. Men dog også ganske dejligt til hende eller ham med slidt ryg, knæ og hofter. Den hjælper til at støtte først og fremmest. Her gælder det selvfølgelig om at finde en rollator efter behovet. Hvis den primært skal bruges indendørs, skal den være så let og kompakt som muligt. Drejehjul er en nødvendighed indendørs, hvor større hjul der giver mindre udsving, nok er at foretrække som udendørs rollator.

Du kan købe en udendørs rollator i fin kvalitet til omkring 1.000 kr. i Harald Nyborg, men ellers starter priserne for god kvalitet ved omkring 2000 kr. og op.

Der findes også indkøbsvogne/trolleys som dybest set er en rollator med kurv eller taske til opbevaring. Her er priserne nogenlunde ens med udvalget af rollatorer.

Personlig pleje gaveideer

Til den personlige pleje finder du også mange praktiske og gode hjælpemidler. Her kan du købe en billig gave til ham eller hende med en af de mange forskellige pilleæsker. Disse hjælper til at holde styr på den daglige og ugentlige medicin dosering.

Du kan også købe en blodtryksmåler, som kan hjælpe hende eller ham med at holde styr på blodtrykket.

Badebænke kan også være godt for både sikkerheden og trivslen for ham eller hende med slidt krop. Badestole eller bænke gør badningen til en nemmere og bedre oplevelse.

Møbler

En anden eksklusiv gaveide der kan give glæde i hverdagen, kan være en god otiumsstol / hvilestol i gave. Hvilestole til ældre kan tilpasses efter behovet, hvor du kan ændre sædehøjde, ryglæn og meget andet.

Du finder et bredt udvalg af forskellige typer, design og priser indenfor otiumsstole.

Gribetænder

Kroppen bliver slidt hos mange, og det med at samle ting op fra gulvet eller bøje sig nedover bordet, kan være en smertefuld eller umulig opgave for mange. Og derfor er gribetænger en genial opfindelse der gør livet lidt nemmere i hverdagen. Og samtidig er prisen for gribetænder i den lave ende.