Udskift den kedelige Maylandkalender

Udskift den kedelige Maylandkalender

Dagen går med raske fjed, og før du ved af det, er året allerede omme, og du skal til at købe dig en ny kalender. Tiden går rigtig stærkt, og der er så mange af dine minder, der bliver erstattet af nye minder, og derfor går i glemmebogen. Lige præcis derfor skal du udskifte din gamle, tørre Maylandkalender og i stedet forevige en masse dejlige minder med en superflot fotokalender. Læs her, hvordan du kan få lavet en fotokalender, hvorfor du skal skifte din gamle kalender ud, og hvordan den kan hjælpe dig med at huske alle de store og små oplevelser, du har haft i årenes løb.

Minder i billeder

Livet er fuld af gode oplevelser, og du kommer til at få mange flere endnu, men hvorfor ikke glæde dig til dagene, der kommer, ved at mindes de dage, der er gået? Med en billedekalender kan du helt selv bestemme, hvordan din kalender skal se ud, og hvilke minder du gerne vil huske, når du planlægger fremtidige oplevelser. Giv den som gave, eller bestil en til dig selv med alle dine yndlingsbilleder af venner, familie, børnebørn og gode oplevelser. Din gamle Maylandkalender minder dig ikke om andet end at tiden går, og at du har den og den aftale. En fotokalender minder dig om, at selvom tiden går, er der en masse at glæde sig over, netop fordi du haft så mange gode oplevelser og mennesker i dit liv, som du holder af.

Design din egen billedkalender

Det er supernemt at få lavet sin egen billedkalender. Du finder en online fotoforhandler, som udbyder billedkalendere, derefter går du i gang med at udvælge de billeder, du gerne vil have på din kalender. Du kan f.eks. vælge om du vil nøjes med 12 fotos, et for hver måned af året, eller om du vil lave en collage af flere fotos, så du ikke skal begrænse dig. Du skal også vælge, hvilken slags kalender, det skal være. Om det skal være en vægkalender, en planlægningskalender eller ligefrem en julekalender. Det er helt op til dig. Når du har taget stilling til kalendertypen, hvilken størrelse den skal have, og hvilket slags papir, den skal være lavet af, kan du komme i gang med at arrangere billederne. Det gør du ved at uploade dem og klikke med musen for at flytte rundt på billederne. Når du har gjort det, skal du bare sende ordren afsted, og så vil din splinternye, flotte fotokalender komme med posten.