3 fordele ved at bruge emblemer i din virksomhed

emblemer

Det lyder måske lidt gammeldags og analogt – men det virker faktisk! Flere og flere virksomheder er begyndt at anvende emblemer i hverdagen for at optimere arbejdsforholdene og produktiviteten.

Emblemer og badges kan være med til at skabe stolthed på arbejdsplads eller bruges til at belønne medarbejdere for deres hårde arbejde. Læs her, hvorfor du bør overveje at investere et beskedent beløb i en løsning, der på sigt kan føre til store gevinster.

Køb emblemer og badges online

Emblemer, medaljer, badges og klistermærker er blevet et mere og mere udbredt værktøj inden for erhvervslivet. Det har også betydet, at det er lettere end nogensinde at få fingrene i emblemer, der passer lige nøjagtigt til jeres virksomhed.

Du behøver ikke længere at troppe op i den lokale isenkræmmer og bestille et parti emblemer, der først kommer to uger efter. I dag kan du i stedet nemt klikke dig ind på en online forhandler og se et stort udvalg af emblemer.

Fordel 1: Skab stolthed på arbejdspladsen

Emblemer og badges er historisk især blevet brugt inden for de sundhedsfaglige fag. Social-og sundhedshjælpere har siden 90’erne gået med emblemer for at vise, at de er autoriserede og er stolte af deres arbejde.

I dag kan emblemer og badges dog bruges af alle erhverv, da stolthed og identitet er en stor faktor i arbejdernes trivsel. Jo mere stolt en kollega er af sit arbejde, desto større incitament har personen også til at udføre sit arbejde godt og effektivt.

Fordel 2: Beløn medarbejderne for deres arbejde

Emblemer kan dog også designes til specifikke opgaver og mål. På en arbejdsplads er der typisk mange forskellige funktioner, som skal udføres, og det er ikke sikkert, at alle har de samme færdigheder.

Men med specifikke emblemer kan du belønne medarbejderne for deres forskellige evner. På den måde kan I også bedre finde ud af, hvem der fremover skal udføre hvilke opgaver.

Fordel 3: Gør virksomheden synlig i offentligheden

Emblemer og badges kan også bruges som en form for markedsføring. Hvis alle dine medarbejdere er stolte af deres arbejdsplads og har lyst til at gå rundt med et emblem i hverdagen, kan det nærmest ses som gratis reklame ude i offentligheden.

Ud over at navnet på firmaet vil blive vist frem, så vil der også være en stor værdi i at kunne vise, at man rent faktisk har stolte medarbejdere. God PR starter og slutter nemlig ved de ansattes tilfredshed.