Kæle hunde er måske fremtiden for plejehjem

kælehunde

Hunden er menneskets bedste ven. Dette udtryk har du nok hørt før, og måske er der noget om det. Hunde kan om noget andet væsen gøre os glade og rolige. At se ens trofaste ven og partner, der logrer med halen og viser sin stolthed over at gøre dig glad, kan bringe et smil frem på læben hos enhver hundeejer. Hunde elsker at gøre os mennesker glade, og igennem tusinder af år, har hunde været vores trofaste venner og arbejdspartnere.

I tidernes morgen var hunden ved menneskets side, når det skulle på jagt. I dag er hunden danskernes kæledyr nummer ét. En af grundene er at de gør os rolige og glade. Disse fordele kan måske også komme andre til gavn nu. Kæle hunde bliver mere og mere populære på plejehjem, og netop de glade væsner kan være fremtiden inden for plejehjem.

Spreder glæde og energi på plejehjemmet

Kæle hunde er hunde der kommer ud på plejehjem for at blive kælet af de ældre. Dette er med til at skabe glæde, både hos hunden, men i den grad også hos de ældre.

De ældre plejehjemsbeboere får både en oplevelse og en øget energi ved at kæle med de små bløde og glade væsner. Det er virkelig noget der kan give de ældre noget at snakke om og en øget glæde, i en for nogen triviel hver dag. Dette bliver betegnet som fremtiden inden for plejehjem, og med god grund.

Efter flere forsøg og test, kan der tydeligt mærkes en øget glæde hos de ældre medborgere. Kæle hundene får samtidig en oplevelse og bliver aktiveret. Læs mere om hunde hos BullerBox.

Dette giver både plads til grin, gode snakke og, for nogle, oplevelser at tænke tilbage på. Det forventes at dette bliver mere og mere udbredt i de kommende år.

Ikke nok med at de kan øge glæden hos de ældre, så kan de hos nogle også styrke hukommelsen og de kognitive evner.