Den ældre generation får oftere rettet deres tænder med Invisalign

Alle kender det, at når man bliver ældre, så begynder det hele enten at hænge lidt, gøre lidt ekstra ondt eller ikke sidde som det engang gjorde. Det er desværre sådan livets gang går, men det er ikke ensbetydende med at man ikke kan få det fikset. Hvis man har lyst til et brystløft kan man få det, hvis man skal have rynkende til at forsvinde, så kan man få det. Det samme er tilfældet, hvis man vil have rettet tænderne. Med Invisalign kan man klare selv de mest skæve tænder, og give det perfekte hvide smil tilbage, til den ældre generation

Hvad er Invisalign?

Invisalign er kendt som den usynlige bøjle. Det er en bøjle der er blevet hyppigt brugt for alle aldre, men mest af alt er den blevet brugt mere og mere af ældre. Denne bøjle, eller skinne som den også bliver kaldt, kan bæres 24 timer i døgnet. Skinnen består af et termoplastisk materiale og varierer hvor længe man som person skal bruge Invisalign. Invisalign er lavet, så er den over tid retter dine tænder til. Du får speciallavet din skinne, og derefter skal man til regelmæssige tjek hos tandlægen for at sørge for, at skinne gør det arbejde som den burde. Det er en skinne der er stort set usynlig, så man skal ikke være bange for at have den på i offentligheden.

Fordelene ved Invisalign

Når det kommer til at sammenligne invisalign med andre bøjler, så er der mange fordele. Den første grund, som også er blevet nævnt i ovenstående er, at bøjlen er gennemsigtig så unødvendig opmærksomhed ikke opstår. Dernæst kan bøjlen tages af når man har lyst. Det er selvfølgelig bedst at holde den på så lang tid som muligt. Hvis man vælger Invisalign København kan man forvente en behandlingstid på kun mellem 6 og 18 måneder. Der er også den fordel at Invisalign ikke kunne hjælper med skæve tænder. Mange ældre bruger den som et overordnet rettelsesredskab for både overbid og underbid også. Sidst men ikke mindst, så har Invisalign et kvalitetsstempel, da mere en 5 millioner mennesker bruger det til dagligt, og at der er stor succes i at opnå det resultat, som de ønsker. At få det blanke og lige smil tilbage så man ikke bliver pinlig berørt over at smile.