Derfor bruger man stadig de klassiske stempler

stempel

Vi kender alle de klassiske stempler, dem med et lille håndtag som man bare trykker ned, og så har man et stempel. Stempler er en af de ting, der ikke har fået en masse specielt udstyr, som er bedre end den klassiske stempel. Derfor bruges klassiske stempler stadigvæk, da de bare er de mest brugbare.

Hvordan virker den klassiske stempler?

Det er rimelig simpelt. Man får en stempler, som måske er ca. på størrelse med en hånd. Med den får du en farvepude, som altså er den du dypper stemplet i, for at få farve på, så det rent faktisk kan blive til et stempel. Uden en farvepude kommer man ikke langt. Du får desuden også en tekstplade med, så du ligesom kan lave din egen tekst til stemplet. Så trykker man ned i det lille håndtag, og så har du et flot stempel. Det er utrolig simpelt, så hvorfor købe besværlige stempler til kontoret eller arbejdet, når man bare kan få de helt klassiske, som jo helt klart er de bedste. Se mere her.

Derfor er de klassiske bedre

Nogle gange så virker de klassiske og gamle ting bare bedre. En gang imellem så tror vi, at alt skal laves moderne og teknisk, men i virkeligheden gør vi bare det hele mere besværligt. Det er selvfølgelig dumt, når det klassiske virker helt fint, og er så simpelt som det kan være. De her stempler er altså nok også billigere, end nogle af dem som er lavet moderne.

Specielt arbejderne, på for eksempel et kontor, er måske lidt ældre i det. De er vant til at arbejde med de her klassiske stempler, og derfor er det også meget lettere for jer som arbejdsplads, at vælge den klassiske, da i kan være rimelig sikre på, at det er noget alle kan finde ud af at håndtere og bruge.

Så det er ret tydeligt der er mange positive ting ved de gode gamle stempler. De virke jo helt fint, og har aldrig givet store problemer. Så derfor er det klart at de stadig bruges meget, og det er helt klar også noget som alle burde bruge.