Derfor kan rene vinduer være til glæde for de ansatte

vinduespudsning

Selv den mest rengørings-forskrækkede kan se, om vinduer er rene eller beskidte. Så snart solen stiller skarp på ruderne, træder det tydeligt frem. I måneder med få solskinstimer er de få, vi får, kærkomne, og vi fornemmer, at de har indvirkning på vores humør og energi.

Rene ruder slipper lys ind

Med rene vinduer får solen lettere ved at skinne ufiltreret ind i stuen. Er de beskidte, er det som om, der er filter på, og det ønsker de færreste – særligt i vinterhalvåret.

Lyset har relevans i forhold til vores humør. Mange er opmærksomme på at komme ud i dagslyset. Udfordringen er, at der er få solskinstimer, når først man har fået fri fra arbejde. Derfor er der rigtig god mening i at lukke al det lys ind, det overhovedet er muligt at få – også på arbejdspladsen.

Arbejdspladsens vinduer

Er man på arbejde i dagtimerne, oplever man næsten kun solskinstimerne på arbejdspladsen. Og derfor vil man få stor glæde af at se ud ad rene ruder og glæde sig over solskinnet eller i hvert fald at kunne se ud på naturen.

At standse op i et halvt minut og nyde udsigten og lade blikket vandre for en stund kan gøre godt for det mentale overskud. Og skal man kunne se noget derude, må ruderne være rene. Se mere om vinduespudsning her, hvis vinduerne på din arbejdsplads skal være knivskarpe.

Naturen driller

I efteråret og om vinteren forekommer der både blæst og regn. Begge dele kan ses på vinduerne. Efter en nat med stiv kuling er vinduerne synligt beskidte. Selv uden regn bliver sand og støv hvirvlet rundt og sætter sig på ruderne.

Regnen kan umiddelbart se ud til at afhjælpe skidtet, men det er kun, til vinduerne har tørret. Så viser det sig, at de er beskidte og trænger til en kærlig hånd.

Få hjælp til vinduespudsning

Regn og rusk kan der ikke gøres noget ved, men de rene ruder er der råd for. Det giver derfor god mening at henlægge vinduespudsningen til en professionel. De har erfaring med alle typer vinduer for private og for virksomheder. Ofte laver man aftaler med en vis frekvens.