Det bedste udstyr til tandlæger

Som tandlæge er det vigtigt at have det rigtige udstyr selvfølgelig, men det er lige så vigtigt at det samme udstyr også er ergonomisk korrekt og er godt for tandlægen at bruge. Når du som tandlæge arbejder med et småt område, bruges der oftest lupbriller. Disse lupbriller er nogle der så bruges i timer om dagen, idet at der arbejdes med tænder hele dagen. Derfor er det vigtigt at det er en brille som passer perfekt til dig.

Lupbriller skal være ergonomisk korrekte, så du ikke bøjer dig for meget forover eller bøjer i nakken for meget, på en måde der kan anstrenge den. Denne lupbrille er lavede med høj bruger komfort, men samtidig er den også perfekt til at kunne det den skal, i forhold til dit arbejde som tandlæge. Luppen i brillen er lavet med en nedad rettet vinkel, som er sundere for din nakke og ryg, og dermed sørger for en sund position til at arbejde.

Forskellige briller at vælge imellem

Der er flere forskellige slags briller at vælge imellem, og du har mulighed for at læse om hver enkelt brille og dennes specifikationer. Der er blandt andet Galilean HD som har ekstra fokus på brugerkomforten, og der er også Kepler Advanced, som har et unikt system med fire forskellige forstørrelser, indbygget i den samme lupbrille. Denne brille er blevet udviklet af et dansk firma som også udvikler avanceret optik for blandt andet Nasa i USA. Det er kun to mulige briller at vælge mellem, og der er flere endnu. Men ens for alle brillerne er, at de bliver tilpasset fuldstændigt til dig, så de sidder bedst muligt. Dette gøres af professionelle optikere, så din komfort bliver så stor som overhoved muligt.

Sund ergonomi

Rønvig syn og ergonomi, er en forretning som fokuserer på at du kan arbejde bedst muligt, uden nogle risici for arbejdsskader eller ubehag. De lægger vægt på den individuelle kunde og deres behov. De giver dig mulighed for at prøve deres lupbriller, og få råd om vejledning om syn, sund ergonomi, optik og beskyttelse, helt uden omkostninger. I firmaet er der uddannede optikere og fagspecialister, som gerne besøger dig på din klinik, så de kan få den bedste indsigt i din hverdag og behov. Her kan de også få de mest præcise mål, så de kan sørge for at du får den bedste service med de rigtige briller til dig, og din klinik.