Find alt hvad du skal vide om grolys lige her og lige nu

Skal du igang med hjemmedyrkeriet og har du brug for viden omkring hvilket grolys du skal bruge for at skabe de bedste betingelser for dine planter, så skal du se med her. For grolyset er nemlig et af de faktorer der har den absolut største betydning for, at dine hjemmedyrkede planter kan vokser som de skal. Ligesom hvis du ser planter stående i det fri, så kæmper de alle om at få absolut mest sollys. Det er lige præcis denne proces som der skal efterlignes i dit grotelt til hjemmedyrkning, for at dine planter kan blive store, stærke og give et stort udbytte. Find alt hvad du skal vide om grolys her og bliv klogere på hvordan du skal indrette dit grotelt og hvilke remedier der giver de optimale betingelser for din plantevækst.

Derfor skal dine hjemmedyrkede planter have masser af lys

Planter skal have sollys for at kunne vokse. Det er her der hentes energi til de processer der skal få planterne til at vokse og udnytte den næring der ligger i jorden. Det er en proces der kaldes fotosyntese, hvor energien fra solens stråler omdannes i et stort kraftværk i planternes grønne celler og som er alfa og omega for at de kan vokse. Det er dog ikke lige meget hvilket lys du tilfører dit grotelt. Det er altså ikke nok blot at have en almindelig lampe stående som spot mod dine planter, da der her ikke er de rette lysstråler, som planten kan omdanne til energi. Du skal derfor vælge lamper og ikke mindst pærer, der kan levere lige præcis det lys, som dine planter har brug for.

Ingen effektiv grolampe uden en effektiv gropære

Når du skal have lys til dit grotelt, så skal du først og fremmest finde en lampe der kan levere den ydelse der skal til, for essentielt at kunne styrke dine planters vækst. Derudover skal du have en pære, med den rette styrke og som er beregnet til indendørs plantevækst. I hvert tilfælde hvis du gerne vil have mest muligt ud af hjemmedyrkeriet. Du skal kigge på størrelsen i forhold til dit grotelt og vælge en pære som kan yde fotosyntetisk stråling i det rette spektre. For at finde frem til den rette pære, skal du undersøge hvor stort et område de kan oplyse, hvilken har en afgørende betydning for effektiviteten af dit grolys.