Fremtidens plejehjem satser på ergonomiske kontorstole

At tænke i ergonomiske løsninger bliver fortsat vigtigere i takt med, at vi generelt set bruger fortsat mere tid i siddende positioner. Mange bruger eksempelvis mange timer foran computerskærmen – ente som en del af jobbet eller i forbindelse med diverse fritidsinteresser. Også på plejehjem har man valgt at tage at større hensyn til beboernes siddekomfort ved at satse på ergonomiske kontorstole.

Læs mere om, hvad en ergonomisk kontorstol er, og hvad den kan gøre for dig nedenfor.

Hvad vil det sige, at noget er ergonomisk?

At noget er økonomisk vil helt kort sige, at det er indrettet på en måde, der er hensigtsmæssigt for mennesker. Når man i denne forbindelse siger hensigtsmæssigt, mener man, at det tilgodeser de fysiske behov, menneskekroppen har.

Man kan snakke om ergonomi indenfor mange områder og i forhold til mange forskellige produkter, men i takt med, at flere af os varetager stillesiddende jobs, hvor vi bruger mange timer foran en computerskærm, er ergonomi i særlig høj grad blevet aktuelt, når det kommer til kontormøbler og kontorartikler.

Således kan man i dag finde store udvalg af både ergonomiske computermuse, tastaturer, hæve-sænke-borde og ikke mindst ergonomiske kontorstole, der skåner ryggen og gør det muligt at sidde mange timer uden at få ondt.

Ergonomiske kontorstole fra Dankontorstole

Et mærke, som har specialiseret i netop kontorstole, er Dankontorstole. På hjemmesiden findes et bredt udvalg af kontorstole i mange forskellige afskygninger: med høj ryg, med lav ryg, med eller uden hjul og ikke mindst særligt ergonomiske kørestole.

Denne form for kørestol er bl.a. blevet populær på plejehjem, hvor der i mange tilfælde er et særligt behov for at tilgodese beboernes siddekomfort. Døjer du med rygsmerter, eller vil du bare gerne skåne din ryg på længere sigt, kan du derfor vælge at gøre plejehjemmene kunsten efter ved at vælge en 100% ergonomisk kontorstol fra Dankontorstole.

I denne form for kontorstol får du særligt god støtte til ryg og nakke, ligesom stolen har armlæn for ekstra støtte og komfort. Stolen er designet med komplet ergonomi som målsætning, hvilket betyder, at den er absolut hensigtsmæssig for menneskekroppen.