Moderne plejehjem satser på LED lys

Glødepærer hører fortiden til. Nu er det LED lys, som er det nye og smarte. Der er også god grund til, at LED lys er blevet utrolig populære. De er nemlig både energibesparende og miljøvenlige.

Hvis du har et plejehjem, bør du overveje at skifte til LED lys. De fleste plejehjem bruger dem allerede. Så mon ikke du skal hoppe med på den miljøvenlige bølge?

Vælg den miljørigtige løsning

Når du vælger LED lys sparer du nemlig på energien. Det er vigtigt nu til dags, hvor klimaspørgsmålet kommer mere og mere på tale. Det er klart, at vi må gøre en forskel og mindske vores energiforbrug. Mange virksomheder har allerede taget klimavenlige valg.

Derfor bør du gøre det samme, og skifte til LED lys. Du kan eventuelt købe dine LED lys fra Mrperfect. Her finder du et overraskende stort udvalg af lys til nogle fremragende priser.

Det er nemlig vigtigt at spare på budgettet, når man har et plejehjem. Du har mange udgifter, så det gælder om at holde dem nede, så plejehjemmet ikke går konkurs. Derfor gælder det om at indkøbe nogle billige, men gode, LED lys.

De ældre beboer har brug for et lyst miljø

Det er vigtigt med et lyst miljø når man er ældre. Faktisk forringes øjnenes modtagelse af lys, hos ældre, med cirka 50%. Det vil sige, at deres øjne ikke optager lige så meget lys, som unge øjne. Derfor er det især vigtigt, at plejehjemmet har noget skarpt lys, så de ældre kan holdes vågne.

Lyset er nemlig med til at styre vores døgnrytme. Når der er mørkt, bliver vi trætte og dvaske. Når lyset står ind ad vinduet, eller det kunstige lys bliver tændt, bliver vi friske og vågne.

De ældre på plejehjemmet skal også mærke denne forskel i lysindfaldet. Derfor er det vigtigt, at lyset er skarpt om dagen. På den måde kan de nemlig holdes i gang og vågne. Om aftenen kan plejehjemmet tænde noget dæmpet og hyggeligt lys. Der skal selvfølgelig også være plads til afslapning.

Få fat i noget LED lys og få del i alle fordelene ved denne lystype!