Hold dine øjne sunde når du sidder foran computeren med skærmbriller

Der er op til flere rigtig gode grunde til at anvende computerbriller. Det er nemlig i dag en del af langt de fleste menneskers arbejds- og hverdagsliv at sidde mange timer bag en skærm, og stirre en hel del på en smartphone. Dette belaster øjnene, og du kan derfor glæde dig over, at der er hjælp at hente. De såkaldte computerbriller kan hjælpe anstrengte øjne og gøre til, at hovedet ikke bliver ramt af spændingshovedpine.

Bluelight-filter gør din søvn bedre

Computerbriller fås med et filter, hvis linser filtrerer blåt lys væk. Der er altså tale om bluelight briller, som modvirker den effekt, som computer- eller telefonskærmes blå lys har på dig og dine øjne.

Især er denne slags briller en enormt god investering for dig, der oplever at have svært ved at falde i søvn om aftenen. Med rimelig høj sandsynlighed oplever du disse søvnproblematikker, fordi du kigger på den ene eller anden type device og skærm indtil tæt på din sengetid. Blåt lys fra dine devices har nemlig den uhensigtsmæssige effekt, at det får kroppen til at producere en mindre mængde melatonin, end den ellers ville have gjort. Melatonin er et stof, der findes naturligt i kroppen, og hjælper til, at du falder i søvn – så det kan du naturligvis ikke mangle på længere sigt.

Invester i computerbriller med bluelight-filter i dag. Så kan du både sove bedre i morgen og undgå den træthed og hovedpine, som skærmene desuden kan give. Og er du derudover plaget af manglende evne til at fokusere eller enten tørre eller trætte øjne, så kan du med de smarte briller også vinke farvel til disse symptomer på for højt skærmforbrug.

De smarte briller fås med og uden styrke

Computer- og bluelight-briller fås både med og uden styrke. Det er smart, at du kan anskaffe og bruge denne slags briller, uanset om du har brug for regulære linser med styrke eller ej. Der er briller, der passer enhver. Ikke mindst med hensyn til design. De mange flotte briller at vælge imellem – især på diverse net-butikker -, gør det nemt og tilgængeligt både at se smart ud og passe godt på sine øjne. De skulle jo gerne blive ved med at være sunde og skarpt seende uanset hvor meget, du af den ene, anden eller tredje grund er nødt til at se på en skærm i løbet af årene, ugerne og dagene. Det er det hele værd at passe godt på sine øjne.