Marius på 72 går på ravjagt og får således den daglige motion

Marius kan sagtens holde sig i gang og i god form, fordi han tager på ravjagt med jævne mellemrum. Hvordan kan det lade sig gøre, at han stadig kan holde sig i gang med dette? Det er noget vi vil snakke lidt mere om i denne artikel, samt hvorfor det er så vigtigt netop at holde sig i gang, efterhånden som man bliver ældre.

Det handler om at holde sig i gang

Det er utroligt vigtigt at man ikke blot lader stå til, når man begynder at blive ældre. Efterhånden som man bliver ældre, så har kroppen det med at stå mere og mere af. Det er ikke kun vores kondition som har det med at blive værre. Det er såmænd det hele der begynder at halte lidt.

Men så sort er det nu heller ikke. Nok begynder kroppen så langsomt at blive slidt ned, efterhånden som vi bliver ældre. Men vi kan stadig gøre rigtig meget for at sænke hastigheden af denne proces og holde os i form.

Motion er skam ikke kun noget som sker nede i et motionscenter. Det er også noget vi kan få i det daglige ved simpelthen at bevæge os noget mere. Eller vi kan tage ud på små eventyr med jævne mellemrum, sådan som Marius har valgt at gøre det.

At tage på ravjagt er en glimrende måde at holde sig i form på, fordi man får gået en masse og af og til bøjet sig ned for at grave ravet frem. Derudover skal man holde fokus og man træner dermed hjernen til at koncentrere sig om arbejdet. Det er en anden måde at holde sig i gang på – hjernen skal med.

Du skal have det rette udstyr

Hvis du gerne selv vil i gang med at gå på ravjagt, så handler det om at finde frem til det rette udstyr og have det med dig – det kan du lære mere om på ravfund.dk. Som en start kan det dog for eksempel være en god idé at finde dig en ravlygte og lignende udstyr. På den måde bliver det en del nemmere at finde frem til ravet og dermed bliver det også lidt sjovere.

Derudover kan det være meget sjovt lige at tage en god ven eller familiemedlem med dig. Det kan være en sjov ting man gør som ældre par på sine gamle dage. Eller måske er det noget som du gerne vil gøre sammen med børnebørnene. Inde på ravfund.dk kan du lære meget mere om denne unikke hobby.