Hæve sænkeborde forbedrer sundheden på arbejdspladsen

Hæve sænkebordet er måske det mest populære kontormøbel på både arbejdspladsen og hjemmekontoret. Bordet giver brugeren mulighed for at indtage skiftende positioner i løbet af arbejdsdagen og sikrer velværet for både bruger og kollegaer. Med et justerbart skrivebord kan du nemlig altid finde den position der passer dig, og ved at skifte mellem siddende og stående, forbedrer du din sundhed markant. Hæve sænkeborde behøver desuden ikke koste det store. Du kan få solide produkter til både hjemmekontor og arbejdsplads til helt rimelige priser, og hvor du endda helt selv har mulighed for at vælge farver, designs og størrelser.

Hæve sænkebordet forbedrer sundheden på arbejdspladsen markant. I virkeligheden er det overhovedet ikke sundt at sidde ned i lang tid ad gangen, og løsningen på dette er for mange et justerbart skrivebord. Her kan du fra det ene øjeblik til det andet justere højden, så du kan stå op ved bordet. Ofte justeres højden via et diskret betjeningspanel på undersiden af bordets bordplade, med de klassiske ‘op’ og ‘ned’ knapper. Her hjælper en kraftig motor med at løfte og sænke bordet efter dine behov. I stående position viser mange studier, udover at position generelt er sundere end den siddende, at man faktisk arbejder mere effektivt. Eksempelvis er møder både hurtigere overstået og mere produktive i stående position. Det er med andre ord en rigtig win-win at have et hæve sænkebord, hvor du har mulighed for at stå og arbejde.

 

Når du skal vælge et hæve sænkebord og forbedre sundheden på din arbejdsplads, er udvalget næsten uendeligt. Du kan finde masser af lækre, billige modeller hos forhandlere over hele landet. Nogle har fysiske butikker, men de fleste er webshops der leverer direkte fra producenten og til dig som forbruger. Dette er ofte den billigere løsning, da lageret således er sparet væk. Her har du mulighed  for at vælge hæve sænkeborde i et væld af forskellige designs, størrelser og farver. Til hjemmekontoret kan det for eksempel være at pladsen ikke er voldsomt stor, hvorfor bordet ikke skal fylde alt for meget. På arbejdspladsen kan det til gengæld være at pladsen nærmest er ubegrænset. Derfor kan du vælge mellem stort set alle størrelser, og til montering på både væg og gulv. Herefter kan du vælge en form og størrelse på bordpladen der matcher dit behov.

 

På stort set alle hæve sænkeborde har du desuden mulighed for at vælge farve på både bordplade og understel individuelt. På denne måde kan du altså opnå et design der matcher lige netop din smag, og som passer ind på din arbejdsplads eller hjemmekontoret.

 

Hæve sænkebordet er et must på alle moderne arbejdspladser, det er er ekstremt vigtigt for sundheden og velværet. Med et godt justerbart skrivebord sikrer du dig selv de bedste betingelser for at yde dit bedste, samtidig med at du passer godt på din krop. Du skal trods alt kunne bruge den i mange år.