Infrarød sauna

Hvis der er noget, bloggere kan, så er det at opdage nye trends og fortælle om dem til deres følgere. Især i forhold til motions- og wellnesstrends er bloggerne ofte på forkant, fordi de bliver kontaktet af virksomheder, som inviterer dem til at afprøve alt fra EMS-træning til infrarød sauna. Vil du også gerne afprøve nogle af de nyeste wellnessteknologier, samtidig med at du forkæler dig selv og din krop – så er infrarød sauna sikkert noget for dig.

 

Bliv sund mens du sidder ned

 

Langt de fleste danskere har stadig den opfattelse, at den eneste måde at forbrænde kalorier og udskille affaldsstoffer på er ved at hoppe i løbeskoene flere gange om ugen eller bruge timevis i træningscenteret. Sådan er det ikke længere. Takket være ny teknologi findes der nu en afslappende og plejende måde, hvorpå du kan forbrænde en masse og holde din krop sund og i form.

 

I infrarød sauna skal du ikke gøre andet end at læne dig tilbage i en behagelig stol og mærke, hvordan de elektromagnetiske bølger varmer dig op indefra. Helt uden damp og fugt bliver du varmet op til en temperatur mellem 40 og 65 grader – og helt automatisk vil krop altså begynde at udskille affaldsstoffer og forbrænde kalorier.

 

Bedre end en lang løbetur

Undrer du dig også altid over, hvordan bloggerne holder sig toptrænede og i god form året rundt? Udover at de selvfølgelig er nødt til at have fokus på sund kost, rigeligt med vand og en god søvnrytme, så er det meget sandsynligt, at infrarød sauna er deres hemmelige ingrediens til en sund krop.

 

I løbet af 45 minutter i en infrarød sauna er det utroligt, hvor meget din krop kan nå at forbrænde. Hos Shaping Studio i Randers tilbyder de infrarød sauna, og her fortæller de, at langt de fleste af deres kunder vil opleve at kunne forbrænde op til 600 kalorier, hver eneste gang de benytter sig af infrarød sauna. Det svarer altså til en løbetur på 7 kilometer eller mere.

 

Giv din krop et boost

 

Udover at infrarød sauna har en masse fordele i forhold til kalorieforbrænding, kan saunaen også være med til at sikre dit gode helbred. De varme stråler giver dig en følelse af afslapning og velvære og kan desuden være med til at nedsætte led- og muskelsmerte, spændinger i kroppen, stress og irriteret hud. Saunaen er altså også gavnlig for personer, som døjer med forskellige skader eller stresssymptomer. De varme stråler vil hjælpe din krop med restituere hurtigere og mere effektivt og desuden virke smertelindrende.

 

Hør mere hos Shaping Studio

 

Hos Shaping Studio i Randers tilbyder de infrarød sauna. Har du spørgsmål til, hvordan behandlingen fungerer, eller ønsker du at bestille en prøvesession, kan du med fordel kontakte deres dygtige og hjælpsomme personale.