Innovativ behandling: Massage til ældre med berøringsbehov på plejehjem

Et studie på Rise Plejecenter ved Rødekro har bevist at ældre, der har en seksuel adfærd over for personale eller andre beboere reagere utrolig godt på massage. Med en massage får de beboende på plejehjemmet tilfredsstillet berøringsbehovet de måtte have. Mange ældre beboere kan godt føle sig alene og trist tilpas når de ikke bliver berørt på samme måde som de plejer eller tidligere har været vant til fra en ægtefælle eller lignende.

Med en sammenkobling af healing og massage via Soul & Body massage, kan dette være med til at give de ældre en helt ny energi i sjælen og tilfredsstille berøringsbehovet ved hjælp af en almindelig velværemassage. Den såkaldte healing massage spore sig ind på, hvor beboeren har brug for og mangler energien i hverdagen samt hvilke symptomer der måtte være med kroppen.

Personer oppe i alderen har mere brug for velvære

Vi har alle sammen brug for noget massage engang imellem for at få afstresset og afslappet musklerne, der ellers går og spænder. Med en Soul & Body massage vil man føle sig mere afspændt og meget lettere i både krop og sjæl. Det er dog en kontinuerlige proces, men så snart healingen er opnået og energien er fornyet, så kræver det bare en velværemassage til at opretholde den energi kroppen har brug for. Healingen går ind og fjernet ubalancerne i kroppen.

Det er ikke altid nemt for ældre mennesker at forklare hvor og hvordan de har ondt, da der simpelthen kan være så meget. Men med en Soul & Body massage, får de svarene på, hvor energien og massagen giver det bedste udbytte. Massagen er delt op i 3 dele, som bliver sammensat efter det behov der er:

  • Muskelterapi
  • Healing
  • Clairvoyance

Få styr på både krop og sind

Soul & Body massagen er altså en kropsterapi, der virkelig får løsnet din krop op, men samtidig også påvirker sjælen, så du får en helt ny energi. Dette giver en vedvarende effekt på din krop, så du fremover kan få en almindelig massage til velvære som så vedligeholder den nye og gode energi du har fået fra healingen.

Det er altså muligt, at få en meget nemmere og bedre hverdag for både de ansatte og de ældre, hvis der udføres en healingsmassage, da der vil være meget mere overskud i hverdagen.