Nordjyske iværksættere giver fremtidens plejehjem en bedre søvn

Søvn er vigtigt for alle, både unge og gamle. Derfor har nordjyske iværksættere valgt at fokusere på, at søvnen skal forbedres på fremtidens plejehjem.

Der er flere måder at forbedre din søvn på

Når det kommer til søvn, er dine vaner ofte altafgørende. Det er for eksempel ting som skærmtid, koffeinindtag og lignende. Hvis du synes, at du har styr på vanerne, og stadig mangler søvn, er det med at tage næste skridt. Du kan for eksempel købe en Super Sover. Disse er ganske simple, men kan alligevel gøre en stor forskel. Især hvis du har svært ved at sove, når der er det mindste lys i rummet.

Søvn kan forbedres med smarte briller

Måske har du hørt om det såkaldte “blue light”. Det er det lys, der kommer fra vores skærme – eksempelvis mobilen, fjernsyn og computerskærmen. Det er jo ting, rigtig mange mennesker bruger i mange timer dagligt. Der er bare den ulempe, at det kan have en negativ effekt på vores søvn. Derfor kan blue light briller være den perfekte løsning til dig, der ikke vil ændre på din skærmtid.

Læs mere og beskyt dit syn med det samme. Selvom det måske virker lidt for simpelt, er det faktisk ganske effektivt. Og det er netop det, der er så smart ved denne løsning. Hvorfor lave noget helt vildt avanceret, der er besværligt at bruge, når man kan tage et par blue light briller på?

Det er med at prøve sig frem

Det kan være svært lige at vide, hvad der fungerer for dig og dine søvnvaner. Derfor er den bedste løsning ofte bare at prøve sig frem. Så skal du nok finde noget, der hjælper dig. Om det så er en ændring af dine vaner eller en anden smart løsning.