Norge er innovationens land – et besøg kan anbefales

Norge er et foregangsland på en lang række parametre. Landet er tidligere blevet kåret som verdens lykkeligste land, det ligger nummer et over verdens mest udviklede lande, og så er det ligesom de øvrige nordiske lande kendt for sin særlige samfundsmodel – den skandinaviske samfundsmodel. Også på det grønne område, hvor det handler om at kæmpe for klimaet, klarer Norge sig godt – også sammen med de øvrige nordiske lande. Norge er på mange måder innovationens land. Og det er et inspirerende land at besøge. Nedenfor kan du læse mere om, præcis hvorfor du skal tage en tur til Norge.

Lad dig inspirere af natur og kultur

Norge er på mange måder innovationens land, og der er mange ting at lade sig inspirere af rundt omkring i landet. En rejse til Norge har lidt af hvert at byde på. Du kan både opleve den storslåede natur med alt, hvad den har at byde på fra vandfald og sneprydede fjelde til storslåede skove og et imponerende dyreliv. Den storslåede natur er noget af det, der adskiller vores skandinaviske naboer længst mod nord mest fra det, vores eget land har at byde på.

Men en tur til Norge behøver ikke kun at være en naturrejse – det kan også være en kulturrejse, hvor du lader dig inspirere af en kultur, der på mange måder minder om vores egen, men som alligevel adskiller sig nok til at lade inspirationen spire. Så leder du efter idéer til et nyt innovativt projekt, er Norge et meget oplagt sted at besøge.

Rejs rundt i bil, når du besøger landet

Vil du rundt om opleve det hele – hvad end dit mål er natur eller kultur, er det en god idé at leje en bil. I større byer som Oslo kan du komme langt med offentlig transport, men det giver en særlig frihed at have egen bil at køre i, når man skal fra et sted til et andet. Og så er det værd at huske på, at Norge er et stort land – særligt sammenholdt med de forhold, vi er vant til i Danmark. Og vil man gerne rejse rundt og opleve alt det, landet har at byde på, vil man opdage, at der kan være lange strækninger fra stop til stop. Så også her giver det mening at leje en bil. Det kan eksempelvis gøres via https://www.autoprio.dk/, der sammenligner priser på biludlejning mange steder i verden.