Sådan får du dit drømmesmil

Det er aldrig for sent at få netop det smil, som du fortjener. Der er ingen grund til at skæve tænder skal holde dig fra at smile. Med den moderne teknologi som findes i dag, så har det  nemlig aldrig været nemmere at få sit drømmesmil.

 

Med den usynlige tandbøjle, ClearCorrect, kan du nemt og hurtigt opnå det smil, som du ønsker dig. Typisk skal du gå med bøjlerne over periode på 3-12 måneder alt efter, hvilket behov du måtte have.

 

 

Hvordan fungerer den usynlige tandbøjle?

Uanset hvilken grad af skæve tænder du har, så vil tandregulering med en usynlig bøjle giver dig et perfekt smil. Bøjlerne bliver lavet via. et digitalt 3D scan af tænderne. På baggrund af scannet bliver skinnerne speciallavet, således de passer netop dine tænder. Din tandstilling bliver gradvist justeret og derfor medfølger der til behandlingen flere bøjler.

 

I modsætning til en almindelig bøjle, så kan ClearCorrect-behandlingen også styre, hvilke tænder der skal bevæge sig på hvilket tidspunkt. Dermed er det et yderst effektivt og kontrolleret system, som ikke efterlader noget til tilfældighederne.

 

 

Fordelene ved at vælge den usynlige tandbøjle

ClearCorrect er den ideele løsning for dig, som gerne vil undgå de traditionelle togskinner. Listen med fordele ved at bruge denne behandlingsform, når du ønsker at få rettet op på dine tænder er nærmest uendelig.

 

  • Usynlig bøjle: Det er en gennemsigtig bøjle som nærmest er helt usynlig. Det er næsten umuligt at se bøjlen, hvis man ikke ved, at en person har skinnerne på. Du kan derfor uden bekymring smile også imens behandlingsforløbet står på.
  • Færre besøg hos tandlægen: Når man benytter sig af den normale tandbøjle, så skal man ind til tandlægen for at få den justeret. Det behøver man ikke med ClearCorrect, da den justeres automatisk, når du skifter mellem skinnerne.
  • Optimal mundhygiejne under forløbet: for at opnå optimal mundhygiejne skal du blot børste tænder to gange om dagen og bruge tandtråd. Derved sikrer du dig, at der ikke sidder madrester fast, som kan forhindre reguleringen af tænderne.
  • Hurtigt og perfekt resultat: Sammenlignet med den traditionelle bøjle, så kan behandlingstiden ofte bliver halveret. ClearCorrect er derfor til dig, som gerne vil gennemført tandreguleringen hurtigst muligt.

 

 

Er du interesseret i at læse mere omkring behandlingen ClearCorrect, så kan du finde meget mere information inde på Tandplejecentret Sorøs hjemmeside: https://tandplejecentret.dk/

Her kan du også se alle de andre behandlinger som de tilbyder.