SEO er vigtigere end nogensinde

Der bliver brugt oceaner af formuer på annoncering og platformene Google, Facebook, Instagram, Snapchat, Tik-Tok. Det betyder kort sagt at der køber du dig til dine besøgende. Google som søgemaskine står for som minimum 95% af alle søgninger. Når folk søger efter et produkt, så vil man gerne sikres man bliver fundet.

Først og fremmest kræver det godt indhold, et hurtigt website, dit website ikke har broken links , et attraktivt design og meget mere.

Det første tool vi anbefaler er Morningscore

  1. MorningScore SEO-værktøjet er et nyt værktøj, der giver dig en nem måde at vide, hvordan dit website rangerer på Google, det er et dansk tool, som virkelig har taget SEO verdenen med storm.
  2. Værktøjet indeholder oplysninger om, hvor du rangerer for søgeord, hvilke ord der bruges i sidens URL-adresse, og hvilke ord der indgår i titeltagget. Det fungerer som gamification, som er måde du spiller et spil på, det betyder missioner også får du nogle XP som fortæller dig når du har klaret missioner. Alle ved at gamification er det hotteste og det som der kan få folk til at gøre mere for at opnå mere og derved blive givet noget credit for det.
  3. Det er et tool, når du først har prøvet det – så kan du ikke undværer det, er dit site stort – ja så kan du slet ikke undværer det. Grunden til det er at du kan se hvad du kan forbedre, du kan sætte dine konkurrenter op, se hvilke søgeord de har. Og derefter begynder du at bygge på dine sider med gode links og ekstra indhold.

Skriv tekster på raket fart

Jarvis som er et AI tool, som er lavet i USA og hjælper dig med at optimere og skrive tekster til SEO med raketfart – vi elsker det at spare tid og lave arbejde hurtigere.

I og med det er et AI tool, så betyder at ikke at det kan skrive dine tekster, men ud fra deres templates kan du skrive tekster og få ideer med lynets hast.