Smarte metoder til et sundt udseende

At få foretaget kosmetiske indgreb er en stor beslutning. En beslutning, der potentielt set kan ændre dit udseende og din krop markant, alt afhængigt af, hvilket indgreb, du får foretaget. Foruden at være en stor ændring, er det ikke uden risici. Særligt findes der risici ved plastikkirurgiske indgreb. Selvom det ikke er livsnødvendig kirurgi eller for den sags skyld tæt på organer, så er det stadig et indgreb, der kræver at man kommer i fuld narkose og så videre. Det er også derfor, at der er en obligatorisk venteperiode mellem den også lovpligtige for samtale og at man booker det egentlige indgreb.

Før du tyr til plastikkirurgi, såsom ansigtsløft eller fedtsugninger, kan det være en god idé at undersøge hvilke alternativer der er, til en eventuel plastikkirurgisk operation. Der findes nemlig mange andre behandlinger, der benytter nyskabende teknologi til at opnå samme, hvis ikke bedre resultater end konventionel plastikkirurgi, endda uden risiciene.

Bloom Copenhagen tilbyder en række behandlinger

Klinikken Bloom Copenhagen er drevet af to specialsygeplejersker, der har specialiseret sig i kosmetiske behandlinger, og har årelang erfaring med det. De tilbyder en række ikke-invasive skønhedsbehandlinger, der hverken kræver den lovpligtige betænkningstid ved kirurgiske indgreb, eller at man bliver lagt i narkose. De er et godt og mere sikkert alternativ til at komme under kniven, som er værd at overveje.

Effektiv fedtfrysning

Cooltech behandling er baseret på en beviseligt meget effektiv fedtfrysningsmetode, der hedder kryolipolyse. Metoden er gennemtestet og baseret på en række studier hvori der foreligger evidens for, at systemet kan påvirke de temperatursensitive fedtceller.

Selve nedkølingen foregår ved at man gennem et kammer slutter vakuum om det fedtdepot, der skal behandles. Herefter bliver depotet nedkølet til netop den temperatur, der kan dræbe de pågældende fedtceller. Selve behandlingen tager 70 minutter, og i de følgende tre måneder efter behandlingen vil fedtcellerne blive nedbrudt af kroppen selv og blive udskilt af kroppen selv.
Botox som alternativ til kirurgisk ansigtsløft

Som nævnt, så kan behandling med botox, eller botulinum toxin type A, som er præparatets fulde navn, være farlig i de forkerte hænder. Det er et effektivt og meget anerkendt muskelafslappende præparat, der anvendes til at glatte rynker ud. Når det injiceres, eller sprøjtes ind, under huden afslapper det den muskel, det injiceres i, og rynkerne i huden, der er forårsaget af mimiske trækninger, såsom at smile, at rynke på panden og spændinger i ansigtet i det hele taget, bliver således udlignede.

Botox kan også bruges forebyggende. Musklen, der er blevet injiceret med Botox, forbliver afslappet når den er blevet behandlet, og huden omkring den vil således ikke folde og lave rynker. Den kontinuerlige belastning, som mimik gør på huden, er hovedårsagen til, at man får rynker, og den bliver mindsket markant, når man laver en forebyggende behandling.

En botoxbehandling holder i cirka tre til fire måneder, hvorefter musklerne vil begynde at genvinde deres styrke og blive i stand til at folde huden omkring musklen igen. Læs mere om Bloom Copenhagens rynkebehandling her, og book eventuelt en uforpligtende forsamtale, hvis du ønsker at høre mere om hvad en behandling vil kunne gøre for dig.