Familietid er sundt: Få mere tid med dine bedsteforældre 

De moderne tider, som vi alle lever i, giver os en masse dejlige fordele. For eksempel er det nu muligt at kunne have endnu mere kontakt med ens bedsteforældre, der er på plejehjem, end før.

Selvom ny teknologi kan være udfordrende for nogle ældre, så er der også en hel del, som lærer at mestre det nok til, at de kan få ekstra kvalitetstid med deres børn eller børnebørn.

Gnidningsfrie telefonsamtaler

For at sikre sig mindst mulig knas med telefonen eller tabletten, efter at dit ældre familiemedlem har lært at bruge disse elektroniske enheder. Så er det vigtigt at være sikker på, at de har en god forbindelse på deres abonnement. Det er ikke alle selskaber, der kan tilbyde en lige god og kontant forbindelse alle steder. Dette har nemlig noget at gøre med, hvor mange telefonmaster der er i området, og om disse er nogle, som det pågældende telefonselskab må bruge.

En måde, hvorpå du kan tjekke forbindelsen på, er ved at gå en på Yousee dækningskort. Så vil du nemt kunne se, om de kan tilbyde dine forældre eller bedsteforældre et godt abonnement med en god forbindelse fra netop deres plejehjem. På den måde vil I få de nemmeste telefonsamtaler, uden at den ene hele tiden falder ud på grund af en dårlig forbindelse.

Når det har med internettet at gøre

Hvis dine kære ældre familiemedlemmer har lært at bruge en smartphone eller tablet, så har de måske også fået øjnene op for nogle af de smarte funktioner, der kræver internet. Det kan være, at du har lært dem, hvordan I kan ringe op med en app der har videofunktion. For at sådanne løsninger kan foregå så gnidningsfrit som muligt, er det nødvendigt med en god internetforbindelse.

Derfor skal de helst have noget godt bredbånd på deres værelse. Tit har de forskellige abonnementer og aftalers pris noget at gøre med, hvor hurtigt dit internet skal være. Både i forhold til download og upload. Men andre gange kan det også have noget at gøre med, hvor meget du må bruge dit internet. Uanset hvad slags løsning, du ønsker, så husk at tjekke forskellige bredbånd priser på forhånd. Så har du noget at gå efter og eventuel forhandle med.

Alle sådanne smarte tiltag er en god måde at sikre sig at ens ældre familiemedlemmer ikke bliver for ensomme. For det er sjældent, at man har mulighed for at besøge dem så ofte, som man gerne ville.