Hold dig sund og ung med naturen

Når man bliver ældre så er det vigtigste for livsglæden at man ikke låser sig inde. Man har tiden som man ikke har haft i hele sit arbejdsliv, det er med at komme ud og gå nogle ture og holde kroppen i gang. Oplevelser er noget der med til at holde mennesker i live, det giver noget at snakke om, det giver noget at tænke over, det giver noget man kan glæde sig til.

Find nogen med samme interesser som en selv

Man ældre kommer ikke afsted og lave ting, grundet de ikke føler de har nogen at tage af sted med. Alt efter hvilken alder man er og hvilket stand kroppen er i, så kan det variere i hvor meget kroppen kan. Det er for ældre vigtigt de har nogen som har den samme tid som dem selv, og gerne vil være med at lave noget, gå en tur, tage med til stranden og få en is eller noget i den stil.

Aktiviteter for de ældre

Mange skiklubber i Danmark, har mange ældre medlemmer som elsker at holde sig i gang, de tager på skiture enten for blot at nyde naturen og pejsen samt gode gå turer. Eller er man i alderen og konditionen så kan man tage på langrend eller alpinski hvis man stadig er til noget fart. Mange danske skiklubber tager både nordpå hvor der er langrend eller sydpå hvor der er god alpin ski, det kunne være steder som Canazei eller Wagrain

Træningscentre har flere hold hvor der er fokus på ældre, eller de træner om morgen hvor de altså har en time med en instruktør. Der er plads til alle, og jo før man kommer i gang, desto bedre har kroppen det altså. Det er vigtigt man også tænker på vitaminer og fiskeolie for led og muskler i kroppen.

Forstå det digitale

Har man bedsteforældre der runder +80 år, som stadig ikke har en iphone eller noget hvor man altså kan komme til at læse aviser, søge på google osv. Så er det altså noget man skal hjælpe dem med at lære, selvom de ikke vil, så vil de være rigtig glade for at kunne ringe til ens barnebarn på facetime eller se hvad ens barnebarn laver på Facebook. Det vil hjælpe dem med at holde sig yngre.

Tracking af deres skridt

Det kan for mange ældre også give et boost hvis de kan se hvor mange skridt de har gået i løbet af en dag, de er altså stadig mennesker som os på 30 som gerne vil være sikre på vi er nok aktive. Her kan man vælge at købe et Garmin aktivitets ur, som hjælper med at trackke hvor meget de går i løbet af en dag.

Aktivitet er vigtigt for os alle, men det er endnu vigtigere når man bliver ældre.