Hold kontakten med dine kære

Sidder du selv på plejehjem, eller har du familie eller venner der bor på plejehjem?

Hvordan kan du så holde kontakten med dem, i disse coronatider?

Det kan være svært at skulle nøjes, med telefonisk kontakt. Så hvad er der af alternativer for dig der gerne vil holde den personlige kontakt ved lige?

 

Hvilke muligheder er der?

Det er nok de færreste der ikke har hørt om det ellers efterhånden så populære værktøj/program, som gør det muligt at ringe til familie, venner og kollegaer, hvor du ikke blot kan høre dem, men du kan se og føle deres nærvær. Jeg taler naturligvis om programmet Zoom, som man nok ønsker at man havde købt aktier i, i 2019.

Værktøjet anvendes i dag flittigt af både forretningsdrivende, konsulenter, familier, kollegaer osv.

Program kan installeres på både din mobiltelefon, din tablet, din stationære computer eller din bærbar (laptop).

Så putter du ellers bare hørebøfferne i maskinen og ringer op til den du vil i kontakt med.

 

Ud over Zoom, er der også populære apps og funktioner som facetime hvis du har en iPhone fra apple. Facebook tilbyder også muligheden for at foretage telefon og videoopkald via appen og hjemmesiden.

 

Det lækre ved disse værktøjer, er at som privat kan du anvende dem alle sammen, uden at skulle have penge op af din lomme. Og med blot et lille klik, kan du være i kontakt med din bedstemor på plejehjemmet, din fætter i australien, eller dine kollegaer på hjemmekontoret.

 

Andre måder at holde kontakten på

Ud over at ringe op og snakke med webcamet tændt, er der også andre populære tjenester.

Du kan for eksempel give dig i kast med den historisk populære app snapchat. Hvor du kan sende tekstbeskeder, videoklip med lyd og en masse andre sjove funktioner, som gør det sjovt og underholdende at holde kontakten ved lige.

Derudover er der platformen Whatsapp, som facebook faktisk ejer. Whatsapp er en app til din mobil, som også gør det muligt for dig at sende beskeder, lydbeskeder og foretaget almindelig opkald samt videoopkald.

Der er mange muligheder på markedet, for dig der virkelig ønsker at holde kontakten med venner og familie, og stort set alle mennesker har alle disse apps på sin mobiltelefon i forvejen.

 

 

Skrevet af Dennis Hansen